ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
“Η Επιστήμη της ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό”
Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας
Η Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής CHEF D’OEUVRE και οι καταξιωμένοι chefs
Αλέξανδρος Παπανδρέου (ΑΝΤ1 ΤV), Jean-Charles Metayer (Le Pavillon) & pastry chefs
Alexander Pavlov (Pavlov Patisserie), Χρήστος Παυλάκης (Αντιπρόεδρος Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδας), σε προσκαλούμε σε μία ανοιχτή συζήτηση με θέμα:
«Η Επιστήμη της ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό»
Οι πιο γνωστοί και επιτυχημένοι στoν κλάδο της γαστρονομίας chefs και pastry chefs, μοιράζονται μαζί σου τις προσωπικές τους βιωματικές εμπειρίες και απόψεις γύρω από τις σπουδές, την επαγγελματική τους πορεία στο χώρο της επισίτισης, καθώς και πολύτιμες συμβουλές και tips για μια σίγουρη επιτυχημένη καριέρα.
- Θέλεις να γίνεις μάγειρας ή ζαχαροπλάστης;
- Δεν είσαι σίγουρος τι να επιλέξεις; Δεν ξέρεις ποιες ικανότητες θα πρέπει να έχεις και ποιες δυσκολίες έχει το επάγγελμα;
- Σκέφτεσαι να αλλάξεις επάγγελμα και να ασχοληθείς με τα επισιτιστικά επαγγέλματα;
- Ενδιαφέρεσαι να μάθεις τις ευκαιρίες που υπάρχουν και τις δυνατότητες εξέλιξης και σταδιοδρομίας σου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό;
- Δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευθείς για τις σπουδές σου;
Έχουμε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.
Δήλωσε συμμετοχή, ενημερώσου από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους chefs και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα.
Τόπος διεξαγωγής: Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής CHEF D’OEUVRE, 3
ης Σεπτεμβρίου 93, Αθήνα, 10434
Τηλ. 210 8237758 - 210 8231935
www.chefdoeuvre.gr
Πότε: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 , ώρα 17.00
Δηλώσεις συμμετοχής έως 27/9.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την ομαλή διεξαγωγή της συζήτησης.