Σεμινάρια με το κύρος της πρώτης
Σχολής Γαστρονομίας της Ελλάδας.
Η σχολή CHEF D’ OEUVRE παρέχει μοναδικά Σεμινάρια στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική, προσαρμοσμένα:
- Σε επαγγελματίες που θέλουν να επιμορφωθούν ή να εξειδικευθούν σε τομείς και τεχνικές της σύγχρονης Γαστρονομίας.
- Σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά των chef σε σύντομο διάστημα και να δημιουργούν σαν επαγγελματίες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν, ανάλογα με τις απαιτήσεις τους, προγράμματα:
- Μία φορά την εβδομάδα για 6 μήνες (συνολικά 80 ώρες εργαστηρίων).
- Δύο φορές την εβδομάδα για 6 μήνες (160 ώρες εργαστηρίων).
- Τρεις φορές την εβδομάδα για 6 μήνες (240 ώρες εργαστηρίων).
Σε όλες τις ειδικότητες υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας προγράμματος επιμόρφωσης σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επαγγελματία ή επιχείρησης.
Για πληροφορίες σχετικά με τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ κάθε ειδικότητας επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 82.37.758 & 210 82.31.935 .
Προσεχή Σεμινάρια
stay tuned …
Προηγούμενα Σεμινάρια
Σεμινάριο Ορεκτικά (Finger Food) Σε Μικρά Ποτήρια “Verrines Recipes”
Σεμινάριο Διαιτητικής Ζαχαροπλαστικής «Υγιεινά Επιδόρπια»
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής «Σύγχρονες Τεχνικές Διακόσμησης Με Ζαχαρόπαστα»
Σεμινάριο Κοπής Κρεάτων - Αλλαντικών «Τεχνικές Κοπής Κρεάτων Και Παρασκευής Αλλαντικών»
Σεμινάριο Μεξικάνικης Κουζίνας “Cocina Mexicana”
Σεμινάριο Ταϊλανδέζικης Κουζίνας «η Άπω Ανατολή Στο Πιάτο Σας»