ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

«Η Άπω Ανατολή στο πιάτο σας»

MEXmain

Η Σχολή Γαστρονομίας CHEF D’OEUVRE και ο γνωστός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, σε ένα 3ωρο hands on σεμινάριο, μας ταξίδεψαν στην μακρινή Άπω Ανατολή και μας μύησαν στις εξωτικές γεύσεις και στα αρώματα των φρέσκων μυρωδικών και μπαχαρικών της Ταυλανδέζικης κουζίνας.

Ανακαλύψαμε παρέα τη δημιουργική πλευρά της κουζίνας που λατρεύεται τόσο πολύ σε όλο τον κόσμο και γνωρίσαμε τα ιδιαίτερα υλικά, τα tips, τις τεχνικές και τα μυστικά της, δημιουργώντας και απολαμβάνοντας αυθεντικά Ταϊλανδέζικα πιάτα με προϊόντα των εταιριών Cardinal και Wok Shop.

Μία συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία ασιατικής κουζίνας που συνοδεύτηκε από γευσιγνωσία με επιλεγμένη ποικιλία κρασιού από το Οινοποιείο Κτήμα Μουσών & booklet των ξεχωριστών συνταγών για όλους τους συμμετέχοντες.
tai01 tai02 tai03 tai04