Από Νοέμβριο έως και Μάιο
Όπου γίνονται τα μαθήματα
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΕΥΡΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ - ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ – ΕΛΕΓΧΟΣ
Οι σπουδαστές καθοδηγούµενοι από ένα επιτελείο καταξιωµένων και εξειδικευµένων καθηγητών και µε πρωτοποριακό πρόγραµµα σπουδών και εργαστηριακών εφαρμογών, εκπαιδεύονται σε όλο το φάσµα της Ζαχαροπλαστικής: Κλασικής, ∆ιεθνούς και Ελληνικής Παραδοσιακής, καθώς επίσης µαθαίνουν τη σύγχρονη & παραδοσιακή Αρτοποιία και τις τεχνικές ∆ιακοσµητικής και Καλλιτεχνικής Αρτοζαχαροπλαστικής.
Στο τέλος της περιόδου γίνονται οι τελικές εξετάσεις για την απόκτηση του Διπλώματος CHEF D’ OEUVRE.